KERN GENT DE PINTE - seizoen 2017-2018

Full Time Cup

Na afloop van het seizoen wordt het bekertoernooi van de kern, de FULL TIME CUP georganiseerd.
Er geldt geen verplichte deelname, want er kunnen slechts 128 ploegen deelnemen.

Ploegen die wensen deel te nemen, kunnen nu al een mailtje sturen naar willy.van.leirberghe@telenet.be

De clubs betalen slechts de effectief gespeelde wedstrijden. In zoverre het mogelijk is, worden de eerste rondes gespeeld door de derde- en vierdereeksers.

Vorig seizoen won Teamadventure Deinze de beker na een zinderende finale tegen Formans Café Bornhem. Deze laatste ploeg stond een minuut voor tijd nog 5-4 voor, maar dan valt vlak voor affluiten toch die gelijkmaker en de verleningen werden een walk-over: 5-10.

 

Bekerreglement

  1. Het bekerreglement verloopt volledig volgens de VMF-reglementen, behoudens volgende aanvullingen.

  2. In iedere wedstrijd moet er een winnaar zijn (rechtstreekse uitschakeling). Bij gelijke eindstand na de reglementaire speelduur worden cornerballen genomen volgens de vigerende VMF-reglementen. Enkel in de finale worden eerst verlengingen gespeeld bij gelijke eindstand.

  3. De gele kaarten in het bekertoernooi worden afzonderlijk geteld. Een tweede gele kaart betekent automatisch schorsing voor de eerstvolgende wedstrijd. De clubverantwoordelijken dienen dus zelf de kaarten van hun spelers in dit toernooi bij te houden.

  4. Een rode kaart in het bekertoernooi betekent automatische uitsluiting voor de verdere duur van het toernooi.

  5. De clubs betalen enkel de effectief gespeelde bekerwedstrijden via de eindafrekening. De scheidsrechterskosten voor een bekerwedstrijd worden verdeeld over de beide clubs, elk 6,50 euro (te betalen voor aanvang van elke wedstrijd).

  6. De winnaar van de FULL TIME CUP ontvangt een spelersuitrusting, aangeboden door de sponsor van dit toernooi, de gekende Gentse voetbalzaak.